fredag den 18. september 2015

Årsager til hæmaturi polycystisk nyresygdom


Årsager til hæmaturi polycystisk nyresygdom

Årsager til hæmaturi polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig nyresygdom, typisk har en stærk familie historie, som regel, patientens familie er patienter med polycystisk nyresygdom, som børn synes polycystisk nyresygdom er mere sandsynligt, så tidlig påvisning og forebyggelse er meget vigtigt.

For patienter med polycystisk nyresygdom, hæmaturi er et almindeligt symptom, så årsagerne til hæmaturi polycystisk nyresygdom, hvad er det?

Hvad er årsagen til hæmaturi symptom på polycystisk nyresygdom?

- Break cyster

Cyster i nyrerne hos patienter polycystisk nyresygdom vil gradvist stige, og mere end sandsynligt føre til brud på cyste;

I mellemtiden er den uhensigtsmæssige bevægelser af patienten, såsom foroverbøjet, stor indsats strakt og talje bevægelse. de sandsynligvis vil føre til en sprængning af cyste og cyste brud forårsager karvæggen vil briste, forårsager blødning. efter brud cyste, væske og blod udskilles som urin, så patienten er symptom hæmaturi forsvinder normalt inden for en uge eller deromkring.

- Nyresten

Nyresten er en af ​​de mest almindelige komplikationer hos patienter med polycystisk nyresygdom, når patienter polycystisk nyresygdom har nyresten, er de sandsynligvis vil blive optrådte symptom på hæmaturi, da det kan beskadige nyrevævet celleområdet renal flow i nyrerne, kan det også briste cyste og forårsage renal hæmaturi symptom.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779