søndag den 20. september 2015

En komplikation af nyresvigt temperatur


En komplikation af nyresvigt temperatur

En komplikation af nyresvigt temperatur

Nyresvigt, betyder det, at alle nyrefunktionen tabt, dette fører til en stor mængde af toksin, vil affaldsprodukter ophobes i kroppen, føre til mange komplikationer, såsom hævelse af kroppen, eller ikke urin, lændesmerter, højt blodtryk og så videre.

Dialyse er en alternativ behandling kan frembringe affald fra kroppen, men det kan let føre til mange komplikationer. Dialyse også forårsage human temperatur.

En af hovedårsagerne til denne temperatur patienter med nyreinsufficiens nemt infektioner, dialyse kan ændre miljøet af organismen, således immunsystemet hos patienten vil forværres, og i dette tilfælde, da nogle af toksiner og forårsage infektioner virus til at invadere i kroppen, forårsager temperatur.

Desuden kan højere temperaturer også være forbundet med utilstrækkelig dialyse i forbindelse med lav immunitet, toksiner og affaldsprodukter i blodet kan ikke effektivt frembringe kroppen.

Således dialyse kan forårsage temperatur. hvis du har feber, kan du tage nogle antibiotika for at afhjælpe det. Men hvis temperaturen er ofte vanskeligt at styre, og du skal tage rettidig indsats for at forbedre nyrefunktionen. Udover dialyse, anbefaler vi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for dig, Terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen opsving funktion, med henblik på at genskabe den oprindelige struktur i nyrerne.

Således nyrefunktion forbedres, vil symptomerne forsvinder temperatur. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213