lørdag den 26. september 2015

Lang tids brug af analgetika og kronisk nyresygdom


Lang tids brug af analgetika og kronisk nyresygdom

Lang tids brug af analgetika og kronisk nyresygdom

Der anvendes analgetika helt eller delvist at lindre patientens smerter. I vores daglige liv, smerten påvirker livskvaliteten, nogle mennesker har af os kan lide af kroniske smerter på grund af psykisk sygdom. Således analgetika spiller en vigtig rolle. Det har været meget anvendt i klinisk. Mange patienter bruger det til at bekæmpe fysisk smerte. Her vil en simpel artikel hjælpe dig med at lære mere information. Online læge kan hurtigt give flere oplysninger. Det er gratis for dig.

Kronisk nyresygdom er forårsaget på grund af forskellige årsager, dette er en fælles klinisk koncept. I de tidlige stadier, behøver patienterne ikke har åbenlyse symptomer. Men med tiden og udvikling af sygdommen, kan patologiske forandringer bliver værre og værre. Desuden er alle systemer og organer er beskadigede. Derefter vil risikoen for hjertekarsygdomme øges, hvilket fører til døden.

Og ja, hvad er forholdet mellem smertestillende og kronisk nyresygdom?

Faktisk kan den analgetiske indeholde giftige stoffer nyrer, kan det påvirke nyrefunktionen i meget lang tid. De kan gradvist ophobes i renal interstitiel skade og føre til mikro albuminuri. Værre, kan det endda føre til nyresvigt.

Analgetika nephropati er en kronisk sygdom. Men da uden tydelige symptomer, patienterne som regel lagt megen vægt på disse symptomer.

Desuden kan medicin forårsage andre problemer potentielt farlige. Hertil kommer, at for at opretholde en sund livsstil er meget vigtigt for patienter at afhjælpe deres tilstand.

Hvis du kender til kronisk nyresygdom, eller er på udkig efter traditionel kinesisk medicin, til at behandle du giver os en besked herunder eller sende en mail til asya.yue@mail.ru, er vi glade for at give dig en professionel til at guide dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru