tirsdag den 22. september 2015

En effektiv måde at reducere høj kreatinin


En effektiv måde at reducere høj kreatini

En effektiv måde at reducere høj kreatinin

Kreatinin er en metabolit af musklerne i den menneskelige krop, værdien af ​​kreatinin er et standardmål for nyrefunktionen, kreatinin ovenfor, denne påstand, at funktionen af ​​nyrerne er også værre end sværhedsgraden af ​​tilstanden af ​​sygdommen.

På grund af skader på nyrefunktionen, kan nyrerne ikke fungerer normalt i kroppen metabolitter, toksiner, kan affaldet ikke udskilles, og så vil samle sig i mennesker. Kreatinin er en af ​​dem. hvis du ikke tager rettidig og effektiv behandling, disse toksiner, vil affald blive mere og mere i den menneskelige krop, vil også føre til mere alvorlig tilstand af patienten.

Hvilke metoder kan reduceres effektivt kreatinin niveauer?

Typisk er den mest almindelige metode til dialyse er, når patienten er for høj kreatinin, nyresygdom er meget alvorlig, vil lægen anbefale, at dialyse kan dialyse fjerne giftstoffer og affald fra kroppen, og derved reducere den høje kreatinin organ, lindre patientens tilstand. men dialyse er en alternativ behandling, kan ikke gendanne nyrefunktionen, men øger også Accepter nyrefunktion og forårsage yderligere komplikationer.

Hvis patienten har modtaget dialyse, vil patienten afhænge af dialyse, hvis du ønsker at mindske den høje kreatinin, og ikke tage dialyse. Du kan vælge en mere effektiv måde at mikro-kinesisk medicin Osmotherapy vores hospital.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen nyttiggørelse, restaurering af den oprindelige struktur i nyrerne.

Funktionen af ​​nyrerne komme sig, fordi nyresygdom hærdes, høj creatinin faldt også. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213