lørdag den 19. september 2015

Som naturligt reducere højt kreatinin hos patienter med diabetisk nefropati


Som naturligt reducere højt kreatinin hos patienter med diabetisk nefropati

Som naturligt reducere højt kreatinin hos patienter med diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er en almindelig sygdom i nyrerne, er det på grund af den langsigtede og ukontrolleret diabetes. Kreatinin, betyder det, at nyrefunktionen er faldet. mens et højt kreatinin, betyder 50% af nyrefunktionen er gået tabt.

når værdien af ​​kreatinin mere end 5, var sygdom patienter renal foreslog at gøre dialyse. men for patienter med diabetisk nefropati, hvis serumkreatinin mere end 4,3 mg / dl, vil blive anbefalet at gøre dialyse.

Dialyse er en fælles behandling for nyresygdom Når patienterne begynder at gøre dialyse de har brug for at opretholde livet gennem dialyse. Selvom dialyse kan medvirke til at reducere niveauet af kreatinin, men det kan ikke fundamentalt behandle diabetisk nefropati, tværtimod kan det dialyse forårsage skade på den menneskelige krop, derfor patienter med diabetisk nefropati har en høj kreatinin niveau bør tage naturlige retsmidler til at slippe af dialyse.

Her anbefaler vi traditionel kinesisk medicin til at hjælpe patienter med diabetisk nefropati at reducere høje niveauer af kreatinin. Vi ved alle, at nyren er det vigtigste organ til at filtrere affald og giftige stoffer, den vigtigste funktion er at gøre kroppen var ren.

For patienter med diabetisk nefropati, kan de beskadigede celler i nyrerne ikke fungerer korrekt, føre til en stigning på kreatinin. naturligt reducere kreatinin, patienter med diabetisk nefropati nødt til at finde en fremgangsmåde til behandling som kan forbedre nyrefunktionen.

vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af skadelige stoffer, udvider blodkarrene, hvilket gør blod glat, styrke immunceller og fagocytter clearance af immunkomplekser, således effektivt at undertrykke immun inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv. så nyrefunktion hos patienter forbedres, og kreatinin er lavere, så de kan undgå dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213