onsdag den 30. september 2015

Hvilke komplikationer af polycystisk nyresygdom


Hvilke komplikationer af polycystisk nyresygdom

Hvilke komplikationer af polycystisk nyresygdom

Denne gang senere, når polycystisk nyre begyndte at gøre ondt, så gør det mange patienter med polycystisk nyresygdom ikke er opmærksomme på polycystisk nyresygdom, og ikke forstår. Således komplikationer polycystisk nyre også misforstået. men som du ved, den største skade på polycystisk nyresygdom kommer fra dens komplikationer, så hvis du ikke forstår komplikationer af polycystisk nyresygdom, kan kroppen være en masse skader. så hvad komplikationer vil forekomme hos patienter med polycystisk nyresygdom? Nu giver jeg dig flere oplysninger.

1 Pain.

Smerten er forbigående hos nogle patienter, kan det iagttages. Hvis smerten fortsætter eller hårdere kan tage smertestillende, men generelt har dårlig smertestillende virkning. Hvis smerten er svær, men analgetika kan lindre smerter og påvirke livet for patienterne. tror måske, at gøre operationen.

2 infektion.

Urinvejsinfektioner og cyster er almindelige komplikationer. vandopløseligt antibiotikum ved glomerulær filtrering, proksimale tubulus sekretion, fedtopløseligt antibiotikum diffunderer gennem væggen af ​​cyste cyste. således i kombination med vandopløselige og fedtopløselige antibiotika. bakteriekultur så tidligt som muligt at vælge de følsomme antibiotika, få den bedste effekt. 1-2 ugers behandling for infektioner cyster skal være mere langvarig behandling.

3, højt blodtryk.

Forhøjet blodtryk er en almindelig komplikation af ADPKD, men også bidrage til en af ​​de faktorer Corot forringer nyrefunktion. streng kontrol af blodtrykket kan forsinke faldet i nyrefunktion, nedsat mål dødelighed 130/80 mmHg. i begyndelsen af ​​hypertension bør begrænse salt (2-4G / g) for at opretholde en passende vægt, regelmæssig motion. narkotika behandling af valg blokkere ACEI, ARB, og calciumkanalblokkere. for blodtryk, et stof, der ikke kan overvåge, overveje cyste dekompression eller embolisering af nyrearterien i nyrerne.

4, blødning.

Der er tre typer af situationer: en, cyste blødning, patienter med pludseligt opståede smerter, men der er ingen brutto hæmaturi. For det andet, brutto hæmaturi; For det tredje, subkapsulær blødning, stort volumen uden hæmaturi, kan blodtrykket falde. foruden aggressiv behandling af forhøjet blodtryk, øget cyster, sengeleje er også meget vigtigt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779