lørdag den 3. oktober 2015

Uden dialyse, da det kan hjælpe patienter med nyresvigt behandlet


Uden dialyse, da det kan hjælpe patienter med nyresvigt behandlet

Uden dialyse, da det kan hjælpe patienter med nyresvigt behandlet

"Hej, læge, jeg er en patient med nedsat nyrefunktion. Jeg forsøgte at finde nogle behandlinger, der vil hjælpe mig med at overvinde dialyse, jeg har været her i fire måneder. "Der er et stigende antal dialysepatienter at slippe af dialyse på grund af langsigtede bivirkninger forårsaget af dialyse på grund. Og så er der ingen behandling, der kan hjælpe patienter med nyresvigt dialyse overvindes? Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger gratis.

Er der en behandling kan hjælpe patienter overvinde dialyse?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den perfekte kombination af traditionel kinesisk urtemedicin og moderne teknologi. Dette er et godt valg til at erstatte dialyse. Med det, kan patienter med nyresvigt kunne slippe af dialyse.

Hvordan til at hjælpe patienter slippe af dialyse, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Der er 4 vigtigste funktioner i behandlingen af ​​nyresygdom. Disse omfatter antitrombotiske, antikoagulerende, anti-inflammatorisk og vasodilatation. Disse funktioner kan genoprette beskadigede nyrer og beskytte resten af ​​nyrerne, og derved forbedre nyrefunktionen.

Brug Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, patienter med tidlig nyresygdom, kan du få en halv chance for at genopbygge deres liv. For patienter, der er i fremskredne stadier af nyresygdom, kan de ikke vende tilbage til et normalt liv, men de kan også nyde en høj livskvalitet uden dialyse og transplantation.

Hvis du har spørgsmål om vores penetration af mikro-kinesisk medicin terapi, så send en e-mail eller asya.yue@mail.ru~~V os. Vores professionelle eksperter vil give dig råd.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru