søndag den 27. september 2015

Hvilken viden om nyretransplanterede patienter med nyresvigt brug for at vide?


Hvilken viden om nyretransplanterede patienter med nyresvigt brug for at vide?

Hvilken viden om nyretransplanterede patienter med nyresvigt brug for at vide?

Nyretransplantation er en proces med nyretransplantation begrænsning. Dette er også den eneste løsning for en patient med nyresygdom i slutstadiet.

Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt.

Ifølge kilderne til donororganer nyretransplantation og donoren deler den moderate levetid forandring. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Yderligere funktioner i en nyretransplantation fra en levende donor involverer kød og blod (in vivo), eller ikke er relateret (levende-relateret) transplantationer. Det afhænger af eksistensen af ​​en biologisk sammenhæng mellem donor og modtager. Kommunikation og kæden er en ny måde at leve på, der udvider lageret.

Nyretransplantation er, når en sund nyre fra en anden person ind i din krop. Nyrer fra levende krop eller nogen døde bare.

Giv agt

Nyretransplantation kan hjælpe dig med at få et mere normalt liv end andre behandlinger. Du har brug for en masse test, og ser frem til en meget lang tid at få en nyre. Og du skal gøre analysen for denne gang.

Når du får en ny nyre, er du nødt til at tage anti-afvisning narkotika. Den nye nyre normalt vises i andre problemer. Hvis den nye nyre ikke fungerer, kan du gøre analyse og venter på en ny nyre.

Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru