søndag den 27. september 2015

Viden og behandling af nyresvigt


Viden og behandling af nyresvigt

Viden og behandling af nyresvigt

Nyresvigt er en alvorlig nyresygdom. Når folk tjekket nyresvigt, behøver deres nyrer ikke fungerer ordentligt, eller ikke gøre alt arbejdet. Nyresvigt kan være en fremadskridende sygdom. På grundlag af specifikke grunde til at vælge den rigtige behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Binyrerne er placeret i maveregionen, på begge sider af kroppen lige over bækkenet. Når du arbejder korrekt, nyrerne adskille og filtrere overskydende vand og affaldsprodukter fra blodet. Nyrerne er ansvarlig for dannelsen af ​​urin, der bruges til at slippe af toksiner. Nyrerne også opretholde en sund væskebalance, elektrolytter og saltforbindelser i kroppen.

Der er to typer af nyresvigt: akut og kronisk. Pludseligt indsættende akut nyresvigt, som regel de grundlæggende årsager omfatter dehydrering, infektion, svær nyreskader eller lang tids brug af ikke-receptpligtige smertestillende Tylenol (acetaminophen) og ibuprofen. Akut fiasko er sædvanligvis reversible, er der ingen langvarig skade.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe patienterne til at reducere højt kreatinin. Vi går ind for begrebet traditionel kinesisk medicin, behandling af den underliggende sygdom, forhindrer en potentiel fare for andre sygdomme.

Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru