tirsdag den 22. september 2015

Hvilke forholdsregler polycystisk nyresygdom på


Hvilke forholdsregler polycystisk nyresygdom på

Hvilke forholdsregler polycystisk nyresygdom på

Polycystisk nyresygdom (synonym:. Polycystisk nyresygdom, forkortet PRP) er en genetisk sygdom, cystisk degeneration manifesteret nyreparenkym. Hvis dit familiemedlem har polycystisk nyresygdom, har du også mulighed for sygdommen. Vi kan ikke sætte angrebet af sygdommen, men kan forsinke udviklingen af ​​sygdommen. Og så, hvilke forholdsregler til polycystisk nyresygdom kan vi vide?

Hvad er komplikation af polycystisk nyresygdom?

I polycystisk mange komplikationer, såsom forhøjet blodtryk, rygsmerter, hæmaturi, urinvejsinfektion. For at gøre dine nyrer så sunde som muligt for at hjælpe dig med at slippe af med disse komplikationer.

Sund mad

- Lav-natrium mad, kan det hjælpe kroppen opretholde et normalt blodtryk.

- Et passende indtag af protein kvalitet. Høj kvalitet protein, ligesom æggehvide og frisk fisk. De genererer lidt affald, for at reducere trykket af nyrerne.

Kropsbehandlinger

- For at undgå alvorlig fysisk aktivitet. Dette kan føre til nyrecyster hul og således at flere patienter.

- Moderat fysisk aktivitet. For eksempel, gåture, svømning og Tai Chi. Det er godt for dig, holde din krop sund.

Procedurer for sjælen

Den positive og optimistisk holdning er meget vigtig. Du er nødt til at have håb, til enhver tid. Selvom polycystisk nyresygdom ikke kan helbredes, kan vi lette sygdom på mange foranstaltninger.

Medicinsk Sundhed

Europæisk medicin Medicin:

- Medicin med recept blodtryk.

- Antibiotika. Det kan henvise til en infektion.

Kinesisk medicin:

- Akupunktur og Moxibustion.

- Medicinal bad

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Kinesisk medicin er den naturlige behandling af polycystisk nyresygdom, at det ikke har de bivirkninger af lægemidlet. Du kan også tage medicinen hjem. Og så det er meget belejligt. Desuden kan det gendanne beskadigede celler og gradvis forbedring nyre nyre, forårsager nyre cyster vil blive reduceret.

På det aftalte tidspunkt at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru