tirsdag den 29. september 2015

Kost dialysepatienter


Kost dialysepatienter

Kost dialysepatienter

For at genopbygge de næringsstoffer, der er nødvendige dialysepatienter, for at forhindre infektion, kost, dialysepatienter bør justeres. så hvad kost af dialysepatienter bør være?

1. tilstrækkelig varme.

Nok varme er grundlaget for de daglige menneskelige aktiviteter. hvis ikke nok, kan føre til dialysepatienter lider af underernæring; tilføje for meget, kan det føre til hyperlipidæmi og atherosklerose og andre sygdomme. der bør være baseret på kulhydrat forbrug kalorier er korn, som spise mindre sukker og fedt-rige fødevarer, især animalsk fedt.

2. Tilsæt protein.

Dialysepatientgruppen accept af protein bør være af høj kvalitet protein, såsom mælk, æg, kød, fisk og andre animalsk protein, spise eller ikke spise soja og andre vegetabilske protein, som følge af mindre brug af vegetabilsk protein, vil det tilføje til patientens tilstand.

Hvis en dialyse patient er ældre, skyldes muskelatrofi og vægttab, de har brug for at tilføje protein af høj kvalitet.

3. Hvordan til at spise frugt og grøntsager.

Fordi kostfibre kan hjælpe med at forhindre forstoppelse og kan reducere niveauet af kolesterol og triglycerider i serum. således forbruget af kroppen har brug for en tilstrækkelig mængde af kostfibre dagligt i normale forhold kan forbruget 20 g kostfibre dagligt naturligvis dialysepatienter er ingen undtagelse. Men på grund af den fysiske tilstand af en dialysepatient,

De bør begrænse forbruget af visse frugter og grøntsager. Dialysepatienter kan spise frugt og grøntsager omfatter vandmelon, melon, svamp centnergraeskar, kål, gulerødder, bambusskud, hvis de ledsages af forhøjet blodtryk, kan du også spise majs, lotus rod.

4. Den mængde mindre dialyse eller mindre urin

Patienter med høj kalium skal være strengt kontrollerede kalium indtag, begrænse fødevarer med højt kalium, såsom bananer, pærer, citrusfrugter. oliguri, dialyse patienter med hypertension, ødem, vandforbrug bør være strengt begrænset,

vandforbrug ikke overstiger mængden af ​​urin hver dag.

Hypertension, ødem, eller serum natrium dialysepatienter Alvorlige bør overvåge dit natrium indtag, daglig 3-5g eller mindre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779