mandag den 28. september 2015

Symptomerne på nefrotisk syndrom


Symptomerne på nefrotisk syndrom

Symptomerne på nefrotisk syndrom

Nefrotisk syndrom er forårsaget af forskellige sygdomme, de vigtigste patologiske forandringer af nefrotisk syndrom hovedsageligt glomerulære sygdomme, såsom, de vigtigste elementer i nefrotisk syndrom er kroppen en masse proteinuri, hypoproteinæmi, svær ødem, og hyperlipidæmi.

Proteinuri

En stor mængde proteinuri er det vigtigste element i nefrotisk syndrom, symptomet hovedsageligt store mængde af proteinuri, er symptomet skyldes glomerulære filtrationshastighed og tæthed valleproteiner forbundet med proteinindtag,

Overdreven indtagelse af protein og mindre mængde absorption af nyretubuli, i dette tilfælde, vil have proteinuri.

Jo lavere tætheden af ​​vallen, jo større er sandsynligheden for forekomst af proteinuri.

Hypoproteinemia

Hypoalbuminæmi er den anden vigtigste træk ved nefrotisk syndrom, fordi vi ved, at leveren har den funktion at et proteinkompleks, nefrotisk syndrom patienter har en masse proteinuri,

dette vil føre til tab af store mængder protein, når mængden af ​​skaden overstiger det beløb, der genereres vises hypoalbuminæmi.

Ødem

Patienter nefrotisk syndrom vil let ødem. i begyndelsen, bliver en ankel ødem patient, øjenlåg og ansigt. Efterhånden som sygdommen skrider frem, vil det fremstå som pleural effusion, ascites, perikardieeffusion. Nogle alvorlige tilfælde kan ikke åbne sine øjne.

Hyperlipidæmi

Uddannelse og dannelse af hyperlipidæmi forbundet med hypoalbuminæmi. total kolesterol forværre nyresygdom, vil endvidere hyperlipidæmi fremme trombose og glomerulosklerose.

Disse symptomer på nefrotisk syndrom, hvis du ønsker at vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213