torsdag den 31. december 2015

Nyresvigt med 41% nyrefunktion, kan dialyse undgås?


Nyresvigt med 41% nyrefunktion, kan dialyse undgås

Nyresvigt med 41% nyrefunktion, kan dialyse undgås?

Som vi alle ved, dialyse, som en af ​​de mest almindelige måder at lindre symptomerne på nyreinsufficiens, men også bringe nogle bivirkninger. Men nu, er folk i stigende grad bekymret for kvaliteten af ​​livet, så de er på udkig efter andre behandlingsformer, der er sikrere og mere effektiv.

Er der måder, der kan hjælpe patienterne undgå dialyse nyresvigt?

For at være ærlig, i fortiden, nyretransplantation er den eneste måde, der kan erstatte dialyse. Men nu, med udviklingen af ​​teknologi, eksperter har opfundet en række behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, der kan hjælpe patienter undgå dialyse nyresvigt ved at forbedre nyrefunktionen. Men patienten skal tage denne behandling, før deres nyrer svigter helt går.

Kan en patient med 41% af nyrefunktionen for at undgå dialyse?

I virkeligheden, når vævet er renal nekrose, kan de ikke gendannes. Det er sådan de nyre vævsnekrose, kan de ikke fjernes ved rettidig behandling.

For patienter med 41% af nyrefunktionen, selv om deres nyrer blev beskadiget, men ikke helt, så de stadig har en chance, som kan forbedre nyrefunktionen, for at genoprette beskadigede væv og for at beskytte den resterende væv fra yderligere skader.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213