torsdag den 31. december 2015

Kan bankerne hjælpe nyrerne


Kan bankerne hjælpe nyrerne

Kan bankerne hjælpe nyrerne

Apropos banker, ved vi alle, at det er en traditionel kinesisk metode til at forårsage en delvis overbelastning, og det har været praktiseret i tusinder af år til at behandle sygdom og smerte. I dag, ville flere og flere patienter med nyresygdom gerne vide dette spørgsmål kan hjælpe nyre cupping?

Svaret er ja. Faktisk kunne beskadigede nyrer være forårsaget af mange sygdomme, såsom forhøjet blodtryk, diabetes, infektion, og så videre. Uanset om årsagen, kan de ikke føre til iskæmi og hypoxi. Efter nyrerne ikke kan få nok blod og ilt, beskadigede nyrer bly. Derfor er det vigtigt at forbedre iskæmi og hypoxi. Heldigvis kan bankerne hjælpe nyresygdom, eller patienter med nyresvigt for at forbedre nyrefunktionen og lindre nogle symptomer ved hjælp af følgende metoder:

1. Fremme blodcirkulationen i hele kroppen

I øvrigt udluftning, vil det frembringe et undertryk i koppen, hvilket gør flangeplader solidt fastgjort til hudoverfladen.

Dette pres trækker nerver, muskler, blodkar og subkutane glandulær, reaktion af endokrine system og nerver. Det kan regulere funktionen af ​​vasomotoriske og permeabilitet af blodkar til at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen.

2. Fjern de giftstoffer i kroppen

Undertrykket holder en meget kraftig sugekraft, der gør sved porer er helt åbne. For at gøre dette, er funktionen af ​​svedkirtlerne og sebaceous kirtel stimuleres og styrkes, og aldrende hudceller, hvilket gør toksiner og affaldsprodukter fjernes hurtigt. Således kan tilstrækkelig ilt nå op til vores krop, og patienterne vil føle sig bedre liv for denne metode.

Hertil kommer, en systemisk behandling kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan være din bedste muligheder. Dette gælder nyresygdom uden kirurgi, smerte eller bivirkninger. Medicin behandling kan hjælpe udvide blodkarrene, forbedre blodcirkulationen, anti-inflammation, antikoagulation, nedbrydende ekstracellulære matrix og så videre.

Hvis du ønsker at forbedre din nyrefunktion naturligt, kan du sende dine testrapporter til vores mail asya.yue@mail.ru, eller ringe til hotline 8631186954186. Du kan modtage vores svar inden for 48 timer.