tirsdag den 29. december 2015

Kost til at reducere højt kreatinin 300


Kost til at reducere højt kreatinin 300

Kost til at reducere højt kreatinin 300

Hvis høj kreatinin niveauer på grund af nyreproblemer, bør serumkreatinin være 300 på grund af den alvorlige skader på nyrerne. I denne tilstand, kan den rigtige kost plan medvirke til at reducere den høje kreatinin 300 til en vis grad. Nu, følg mig til at arrangere en ordentlig kost planen.

- Kød forbrug

Dette kan hjælpe med at reducere dannelsen af ​​creatinin i blodet i et vist omfang, fordi den genererede kilde, kan kreatin findes i en række kød. Fra dette punkt, skal patienterne styre deres forbrug af kød med høj kreatinin 300.

- Følg en lav-protein

Protein er ansvarlig for at opbygge kroppen til at levere energi og for at bevare sundheden for patienter. Men de proteinprodukter af metabolisme affald udledes fra legemet gennem nyrerne. Med svær nyreskade, vil yderligere proteinindtag forværre nyreskader og fremskynde udviklingen af ​​nyresygdom. Således er det nødvendigt for disse patienter følge planen af ​​en kost lavt proteinindhold.

- Kontoret for natrium indtag

Natrium kan påvirke væskeophobning i kroppen, og en yderligere indtagelse af natrium kan forårsage eller forværre højt blodtryk og lungeødem, som begge vil blive forringet nyrepatienter let. For at beskytte den tilbageværende nyre fungerer væv, bør patienterne udarbejde en plan for en kost lavt natrium, og undgå fødevarer med højt natrium.

- Tag den rigtige mængde af kalium og fosfor

Høj kreatinin 300 forårsage alvorlige nyreskader og nedsat nyrefunktion. Måske de ikke effektivt fjerner ekstra fosfor og kalium. Derefter bør patienterne være opmærksomme på deres kalium og fosfor er nøje.

Ovenstående er nogle generelle forslag til patienter med høj kreatinin 300, men en individuel kostplan vil afhænge af patientens tilstand. Fra denne analyse, du tilbudt at fortælle os mere om din tilstand af sygdom. Så eksperter i nyrerne her kan give dig flere tilbud i detaljer.

Hotline: +8631186954186

Mail: asya.yue@mail.ru

VK-id: Asyayue.