torsdag den 31. december 2015

Kinesiske urter til at genoprette nyrefunktion hos patienter med nedsat nyrefunktion


Kinesiske urter til at genoprette nyrefunktion hos patienter med nedsat nyrefunktion

Kinesiske urter til at genoprette nyrefunktion hos patienter med nedsat nyrefunktion

Traditionel kinesisk medicin (TCM) har en historie på 5000 år, der er almindeligt anvendt til behandling af en lang række sygdomme og lindre symptomerne. I øjeblikket har kinesiske urter vist sig effektiv fremgangsmåde til behandling af kronisk nyresygdom. Forskellige urter viser en anden naturlige evne i forvaltningen af ​​nyresygdom.

Som vi alle ved, kronisk nyresygdom er en "lydløs dræber". Behandling spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​nyresygdom. Faktisk traditionel kinesisk medicin ikke kun fokuserer på skader på nyrer, men også når den indre balance i kroppen. Jeg vil vise forskellige måder TCM at genoprette nyrefunktionen til din reference. Hvis du ønsker at få en individuel behandlingsplan, er du velkommen til at kontakte vores ONLINE læge eller bare sende os en e-mail Asya.yue@mail.ru.

Kinesiske plantelægemidler - en oral medicin suppe

- Rabarber vist sig effektiv i kampen mod nyresygdom, som kan hjælpe forlænge levetiden af ​​nyresygdom. Desuden kan kombinationen af ​​Angelica rod beskytter mod nyre tilbagegang og forbedre iltning af blodet, hvilket kan lægge et solidt fundament for inddrivelse af nyrefunktionen.

- Meykan blanding er hans indfødte kinesisk patent medicin, som kan udvide blodkarrene og regulere kroppens indre miljø. Ingredienserne i medicinen kan hjælpe med at reducere blodtrykket og til at styrke immunforsvaret.

Kinesiske urter (eksternt program)

- Terapeutiske bade er en naturlig terapi, hvor damp eller direkte kar vil være de oplagte funktioner i behandlingen af ​​sygdomme i kredsløbssygdomme eller ved kogning eller opvarmning anden kinesisk urtemedicin. Dette kan hjælpe med at fjerne overskydende affald og giftstoffer ved at øge urinproduktion, og fremme sveden.

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en terapi til udvortes brug TCM og betydelige terapeutiske virkninger. Dens funktion er at vasodilatation, øge blodcirkulationen, anti-inflammation, antikoagulation, nedbrydning ekstracellulære matrix. Hvis du er interesseret i kinesisk medicin, er forbundet med os!