torsdag den 31. december 2015

Stamceller til behandling af patienter med kronisk nyresygdom i Kina


Stamceller til behandling af patienter med kronisk nyresygdom i Kina

Stamceller til behandling af patienter med kronisk nyresygdom i Kina

Kronisk nyresygdom er kendt som "lydløs dræber", der udvikler sig langsomt, men truer patientens liv, når han udvikler sig i den sidste fase af nyresygdom. I sidste ende, skal patienter gennemgå dialyse eller en nyretransplantation for at forlænge levetiden. I Kina, anvender vi den nyeste behandling, kaldet cellulær terapi.

Fælles medicin til patienter med nyresygdom.

For patienter med kronisk nyresygdom, nedsat nyrer mister mere eller mindre funktioner. På grund af nedsat nyrefunktion, ofte patienter, der lider af forskellige sygdomme, såsom hypertension, diabetes, ødem, kløe, blod i urinen, og så videre. At kontrollere disse symptomer vestlige medicin såsom diuretika, steroider, immunosuppressant, etc. vil normalt blive anvendt. Men så snart disse lægemidler standse eller reducere dosis af lægemidlet, kan symptomerne vender tilbage. Desuden er disse stoffer også forårsage en række bivirkninger.

Karakteriseret behandling til patienter med nyresygdom.

På hospitalet nefropati Shijiazhuang, Kina, bruger vi stamceller til behandling af en række sygdomme i nyrerne. Celleterapi er også kendt som stamcelletransplantation, som kan erstatte beskadigede eller nekrotiske celler gennem differentiering og nye unge celler. Når disse celler injiceres i en patient, stamceller kan differentiere til celler af nyre og renal iboende parenkymceller at erstatte beskadigede eller nekrotiske celler og nyrevæv. Da stamcelletransplantation viser en indlysende effekt på reparation og restaurering af renal celle funktion. I forbindelse med dårlig nyrefunktion kan også opnå forbedret nyrefunktion normalt.

Ikke desto mindre er det velkendt, at det interne miljø i kroppen af ​​patienter med nyresygdom bør være i uorden. Således før stamceller er meget vigtigt at forbedre det indre miljø. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan være det bedste valg. Dette vil ikke kun hjælpe med at fjerne overskydende affald og giftstoffer, men kan også hjælpe med at reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen fra roden. På nuværende tidspunkt, i kombination med stamcelletransplantation, behandlingseffekten vil blive forbedret meget.

Gennem sammenligning, jeg tror du har en klar forståelse og gøre en god beslutning. Vi håber flere og flere patienter med nyresygdom kan have gavn af behandlingen. For at finde ud af mere information, så skriv til os på Asya.yue@mail.ru og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.