torsdag den 31. december 2015

Hvor meget vand bør drikke per dag for patienter med creatinin 3.1


Hvor meget vand bør drikke per dag for patienter med creatinin 3.1

Hvor meget vand bør drikke per dag for patienter med creatinin 3.1

Høj kreatinin 3.1, vil sandsynligvis være på grund af alvorlige nyreskader. Når nyrerne ikke er i stand til at filtrere blodet ordentligt, skal patienterne overvåge deres vandforbrug. Hvor meget vand bør tages med kreatinin 3.1?

Lider du af det samme problem? Hvis ja, kan du konsultere online læge chat til at få et svar. Derudover kan du følge mig at finde svaret selv følgende indhold.

Mængden af ​​vandforbruget bør afhænge af sygdomsstatus for patienterne. Hvis patienterne fortsat at urinere normalt, kan de drikke vand så meget som den almindelige befolkning. Således kan de drikker cirka 2000 ~ 2500 ml.

I visse andre tilfælde, høje niveauer af kreatinin 3.1 ledsaget af et fald i urinproduktion, højt blodtryk eller hævelse, så patienterne nødt til at overvåge deres indtag af væsketæt. Som regel skal de overvåge deres urin på den foregående dag, og det daglige forbrug af 500 ml væske, plus den mængde urin dagen før. Forbrug af ekstra væske vil forværre højt blodtryk og hævelse.

Af ovenstående indhold, kan du bestemme, hvor meget væske, det er sikkert at drikke med højt creatininniveauer og nyresvigt. Ud over at kontrollere din væskeindtag, bør patienterne tage nogle behandlinger til at vende deres nyreskader og øge mængden af ​​kreatinin udskillelse.

Nyre kost og korrekt medicinering kan hjælpe effektivt styre høje niveauer af kreatinin, fordi de kan bidrage til at reducere produktionen og øge mængden af ​​kreatinin udskillelse af kreatinin. Mens nyrerne kan fjerne toksiner fra kroppen, vil et højt niveau af kreatinin gradvist falde.

Hvis du er interesseret i kinesisk medicin eller udstedelse af en nyre, kan du efterlade en besked herunder eller email Asya.yue@mail.ru. Vi er glade for at hjælpe.