mandag den 28. december 2015

Er der en fremtid for behandling af nyresvigt, bortset fra dialyse?


Er der en fremtid for behandling af nyresvigt, bortset fra dialyse

Er der en fremtid for behandling af nyresvigt, bortset fra dialyse?
For at være ærlig, nyresvigt lidt vanskeligt at behandle, men det betyder ikke, at det ikke kan kontrolleres. Udover dialyse, er der nogle effektive behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, der kan overvåge nyresvigt godt.
Hvilke yderligere behandling, undtagen for dialyse?
Osmotherapy mikro kinesisk medicin som en kombination af traditionelle kinesiske urter og vestlige medicin kan være yderligere dialysebehandling. Det handler ikke kun kan hjælpe med at lindre disse bivirkninger på grund af dialyse, men også kan gendanne den beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen.
Så under dialyse, kan folk accepterer denne behandling på samme tid. Når nyrefunktionen er blevet forbedret ved hjælp af denne behandling, kan folk reducere den tid af dialyse og gradvist slippe af med det.
Hvorfor skal patienter, der gennemgår dialyse kan ikke slippe af med det på én gang?
For patienter, der får dialyse, jeg anbefale dem til dialyse i et stykke tid, og derefter slippe af med det gradvist, selv han modtog yderligere behandling. Dette er fordi de er nu i slutstadiet nyresygdom og har nogle andre komplikationer på samme tid, hvis de går i dialyse før sygdommen forløber godt, vil deres liv være i fare.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213