tirsdag den 16. februar 2016

Creatinin 1.4 til 1.1, der betyder


Creatinin 1.4 til 1.1, der betyder

Creatinin 1.4 til 1.1, der betyder

Min læge sagde, at jeg har en 2-trins nyresygdom. Creatinin var 1,4, 1,2 og 1,1. GFR var 44, 54 og 57. Det kan betale? Svaret var ja, kreatinin, selvfølgelig, kan frafaldes, hvis du kan finde det på et tidligt tidspunkt og at få den fornødne behandling i tide.

En anden situation er det øgede niveau af kreatinin er ikke fremkaldt af sygdommen faktor, men forårsaget af urimeligt kost.

Eksperter mener, at kosten spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​kronisk nyresygdom, kan en god kost fordoble den terapeutiske virkning af et dårligt kost vil beskadige nyrerne. Tag en stor mængde protein i løbet af kort tid kan medføre stigninger i serumkreatinin, når du har konfigureret en kost plan, kan kreatinin niveauer vende tilbage til normal igen. Men hvis du ikke kan foretage en justering tid, kan et højt niveau af kreatinin forårsage skader på nyrerne, og derved forårsage nyresygdom. Derfor så snart din kreatinin steget, endda det er lige over det normale niveau, du er nødt til at være opmærksom på det, for at forhindre yderligere skader på nyrerne.

Hvis forhøjede niveauer af kreatinin er forårsaget af sygdommen faktor kan også trække det, så længe det ikke er for meget mere end end det normale niveau. Lige som vi nævnte i begyndelsen af ​​kreatinin niveau er blot 1,4, sammenlignet med et normalt niveau på 1,2, så rettidig korrekt behandling kan reducere det til 1,1. Derfor, hvis du er en person med et højt niveau af kreatinin, ikke forfærdeligt, bare gå til den normale hospitalet og finde årsagen, så træffe passende foranstaltninger i overensstemmelse med din tilstand, kan du styre det i den nærmeste fremtid.

Af ovenstående ved vi, at høje niveauer af kreatinin kan trækkes tilbage på et tidligt tidspunkt ved korrekt behandling.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213