tirsdag den 16. februar 2016

Hvilke faktorer kan påvirke niveauet af kreatinin til nyresygdom?


Hvilke faktorer kan påvirke niveauet af kreatinin til nyresygdom

Hvilke faktorer kan påvirke niveauet af kreatinin til nyresygdom?

Hvilke faktorer kan påvirke niveauet af kreatinin til nyresygdom? I klinikken vil kreatinin niveauer variere fra tid til anden, selv sunde mennesker har forskellige niveauer af kreatinin, fordi der er mange faktorer, der kan påvirke det.

Hvad er det normale niveau for kreatinin?

Normale niveauer af kreatinin i blodet på ca. 0,6 til 1,2 milligram (mg) pr deciliter (dl) i voksne mænd og 0,5 til 1,1 milligram pr deciliter hos voksne hunner.

Muskulære ung eller midaldrende kan have mere kreatinin i blodet sammenlignet med normen for den almindelige befolkning. Ældre mennesker, på den anden side, kan have en lavere grad af kreatinin i blodet sammenlignet med normen. Spædbørn har normale niveauer på ca. 0,2 eller derover, afhængigt af muskeludvikling. Hos mennesker med underernæring, svær vægttab, og mangeårige sygdom, muskelmasse tendens til at falde over tid, og dermed deres kreatinin niveau kan være lavere end forventet for deres alder.

Hvilke faktorer kan påvirke kreatinin niveauer?

Af ovenstående ved vi, at forskellige køn, alder og bevægelse, kan alle påvirke niveauet af kreatinin. Også, hvad fødevarer og medicin, som folk tager også påvirket. Endvidere vil sygdom, såsom kold, infektion, og nyresygdom også påvirke niveauet for kreatinin.

Hvordan man kan reducere højt kreatinin niveau?

Som vi alle ved, at mange faktorer kan påvirke niveauet af kreatinin, så når du tager skridt til at reducere det, bør du vide, at dette er den første hovedårsagen, og derefter træffe passende foranstaltninger.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213