tirsdag den 2. februar 2016

Hvad er de almindeligste årsager til nyre volumen stigning


Hvad er de almindeligste årsager til nyre volumen stigning

Hvad er de almindeligste årsager til nyre volumen stigning

Hvad er de almindelige årsager til forstørrede nyrer? Forstørret nyrer er nyrerne er større end den normale størrelse, og der er nogle fælles betingelser, der kan forårsage forstørrede nyrer.

1. Polycystisk nyre

Polycystisk nyresygdom er en genetisk nyre med flere cyster på nyrerne. Cyster vil gradvist stige i størrelse og antal samt nyrerne vil blive øget. Polycystisk patienter nyresygdom vil lide af nogle åbenlyse symptomer og komplikationer, såsom smerter i lænden side, hovedpine, blod i urinen, højt blodtryk, nyre brud, urinvejsinfektioner og nyresten. Alle disse symptomer vil påvirke den normale levetid for patienterne.

2. hydronefrose

Når ureter er blokeret, kan urinen ikke flyde, hvilket forårsager nyrerne hævelse. Dette vil forårsage forstørrede nyrer. Hydronefrose kan variere fra milde betingelser i en alvorlig tilstand. Når hydronefrose er alvorlig, vil patienter oplever alvorlige symptomer såsom rygsmerter, smerter under vandladning, uklar urin og feber.

3. pyonephrosis

Når obstruktiv hydronefrose er, kan mennesker lider af pyonephrosis. Pus vil udvikle sig i nyrerne, hvilket vil forårsage yderligere skade på nyrerne og forårsage forstørrede nyrer. I denne tilstand kan patienter lider kuldegysninger, feber og smerter i siderne.

3. Amyloider

Som bekendt proteiner er vigtige for vores krop. Nogle gange, når unormale proteiner kan deponeres i væv og forårsage sygdom, også kaldet amyloider. Når amyloid nyre form, vil det også medføre en stigning i nyre.

4. RCC

Når maligne celler findes i foring af nyretubuli, vil det medføre forstørrede nyrer. Og patienter i denne betingelse vil have symptomer på mavesmerter, generel ødemer, unormal farve af urin og rygsmerter.

Fra ovenstående kan vi vide, at årsagerne til stigningen er forskellige nyre. Hvis patienter har fundet, at de har forstørrede nyrer dej, skal de finde årsagen til deres sygdom og har en hurtig og effektiv procedure til behandling af nyre. Da ukontrolleret ekspansion nyre kan føre til nyreskader og nyresvigt, vil så tidlig forebyggelse og behandling være gavnlig for patienterne.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

Whatsapp / Viber: +86 15100189779