mandag den 1. februar 2016

Hvordan til at sænke kreatinin 887 i nyresvigt uden dialyse?


Hvordan til at sænke kreatinin 887 i nyresvigt uden dialyse

Hvordan til at sænke kreatinin 887 i nyresvigt uden dialyse?

Hvordan til at sænke kreatinin 887 i nyresvigt uden dialyse? Faktisk kreatinin 887 er høj nok til nyresygdom, det hører til den endelige nyresvigt. På dette tidspunkt, har næsten alle nyrefunktionen er blevet tabt, og patienten vil lide af mange symptomer og komplikationer, så de er nødt til at tage dialyse eller anden passende behandling i tide, ellers deres liv ville være i stor fare.

Sådan sænke kreatinin 887 med nyresygdom uden dialyse?

Som vi alle ved, dialyse er en af ​​de mest almindelige behandling for nyresvigt med høj kreatinin, men dette er ikke den eneste metode. nyretransplantation, og mange andre procedurer på grundlag af traditionel kinesisk medicin kan hjælpe patienter leve bedre uden dialyse. Dog vil en nyretransplantation koste en stor sum og den nye nyre kan gå til fiasko til enhver tid. Desuden er det ikke alle patienter er egnet til denne operation, således at folk foretrækker at vælge nogle kinesiske terapier.

Hvad kinesisk medicin nyttige til behandling af nyresygdom med høj kreatinin niveau?

Bedste Seven behandling er en serie af kinesisk medicin, det har en god virkning ved behandling af nyresygdomme. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​de mest kendte, kan det hjælpe patienter til at beskytte deres nyrer og lindre symptomer uden yderligere skader på nyrer og andre organer. Han samarbejdede med seks andre terapi, det kan hjælpe patienter med kreatinin 887 kvalitet direkte uden dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213