tirsdag den 2. februar 2016

Skal jeg få en nyretransplantation, hvis jeg har slutstadiet nyresvigt


Skal jeg få en nyretransplantation, hvis jeg har slutstadiet nyresvigt

Skal jeg få en nyretransplantation, hvis jeg har slutstadiet nyresvigt

Skal jeg få en nyretransplantation, hvis jeg har end-stage nyresygdom? Dette spørgsmål bliver ofte spurgt af patienter med ESRD. Nyretransplantation er evnen til at vælge at transplantation industrien. Dette betyder dog ikke, at dette er den bedste løsning for dig.

Selv om nogle af Dialyse fjerner affald, er vi nødt til at miste vores justerede PH, elektrolyt og vandbalancen, er dialyse ikke helt genoprette nyrefunktion. For eksempel er det ikke genoprette produktionen af ​​erythropoietin nødvendige for at gøre røde blodlegemer, så du bør stadig erythropoietin injektioner. Men flere og flere mennesker har nyretransplantation succes har en længere overlevelse end for kronisk dialyse. Problemet er, er du nødt til at tage alle de liv immunosuppressive lægemidler i lang tid efter en vellykket transplantation. Derudover mange faktorer, der bestemmer, hvorvidt en person er en god kandidat til en nyretransplantation. At vælge at nyretransplantation er kompliceret.

Faktisk dialysebehandling eller transplantation er ikke den eneste mulighed for dig. Der er alternative løsninger, der kan hjælpe dig med at undgå dialyse eller nyretransplantation.

I Kina, at flere og flere patienter med kronisk nyresygdom slippe af nyretransplantation af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern brug af traditionel kinesisk medicin (TCM). Kinesisk medicin super fint knust. Derefter anvendes effektiv penetrerende og osmose-enheder, kan de aktive ingredienser kommer direkte til nyresygdom.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har en funktion ved at dilatere blodkar, forebygge inflammation og koagulation, nedværdigende ekstracellulære matrix og indeholdt næringsstoffer. Med disse funktioner, vil selv-heling af beskadigede nyreceller forbedres, det beskadigede nyre væv kan genoprettes, og derefter nyrerne vil blive væsentligt forbedret.

Når nyrefunktionen er i bedring, vil en nyretransplantation blive forsinket eller endda undgås. Nyretransplantation er en mulighed for traditionel medicin medicin, men det er ikke den eneste mulighed for dig. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, terapeutisk bad, fodbad, dampbehandling, etc. er alle gode muligheder for dig. Du kan efterlade os en besked nedenfor eller email asya.yue@mail.ru for mere information.