tirsdag den 16. februar 2016

Sådan behandler kroppen væskeophobning hos patienter med kronisk nyresvigt


Sådan behandler kroppen væskeophobning hos patienter med kronisk nyresvigt

Sådan behandler kroppen væskeophobning hos patienter med kronisk nyresvigt

Sådan behandler kroppen væskeophobning hos patienter med kronisk nyresvigt? Behandling af patienten til at holde væsken, som skal reducere tabet af protein i urin og begrænse salt kost. Kendskab årsagerne, er det nyttigt at behandle, så jeg vil give dig en enkel introduktion til den næste.

Årsager protein i nyresvigt

Tab af protein i urinen kan reduceres ved brug af ACE-hæmmere og angiotensin-receptor-blokkere. Begge kategorier af lægemidler, der almindeligvis anvendes til at sænke blodtrykket, forårsage nyrerne til at reducere tabet af protein i urinen.

Nogle nyresygdomme kan bidrage til tab af protein i urinen og ødem udvikling. nyre biopsi kan være nødvendigt for at en diagnose af den type nyresygdom, så kan gives denne behandling.

Sådan behandler kroppen væskeophobning hos patienter med nedsat nyrefunktion?

En god kost er nyttig til fjernelse af væskeretention hos patienter med nedsat nyrefunktion, men det er ikke nok, så kræver os til at søge hjælp fra behandling.

Micro-Osmotherapy kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk urtemedicin, kan det løse problemet uden yderligere nyre nyreskade. Han samarbejdede med vestlige medicin, det effektivt kan behandle nyresygdom på kort tid. Hvis du vil vide mere om denne behandling, kan du efterlade en besked til os.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213