tirsdag den 2. februar 2016

Hvorfor patienter med kronisk nyresygdom føler sig træt


Hvorfor patienter med kronisk nyresygdom føler sig træt

Hvorfor patienter med kronisk nyresygdom føler sig træt

Patienter med kronisk nyresygdom træt nemt i deres liv. Hvorfor er dette? Her giver vi introduktionen om dette emne, og jeg håber, at det er nyttigt for dig.

Faktisk for patienter med kronisk nyresygdom, den vigtigste årsag til træthed er anæmi. Anæmi er hovedsagelig en reduktion af røde blodlegemer eller hæmoglobin i erytrocytter falder. Erythrocytter har et oxygen transportfunktion når nyrerne påvirkes, i de røde blodlegemer er reduceret. Manglen på røde blodlegemer betyder, at vores celler ikke kan få nok ilt i tide, under en sådan tilstand, vi bliver trætte nemt. Dette er grunden til, kronisk nyresygdom patienter med sygdommen ofte træt.

Så hvad skal vi gøre for at forhindre dannelsen af ​​anæmi?

CKD er opdelt i fem faser i overensstemmelse med GFR (glomerulær filtrering), og i trin et og to, er der ingen tydelige symptomer. Og let at anæmi opstår, når sygdommen udvikler sig til stadie 3 eller trin 4. Patienten bør tage medicinen under tilsyn af en nephrologist, og husk at ændre din livsstil og kost vaner, såsom at gøre øvelserne korrekt og regelmæssigt, ikke drikke alkohol og stoppe med at ryge, tage passende mængde af protein og natrium i kosten, og så videre. Desuden skal du huske at have en god følelse. Med komplekse foranstaltninger på et tidligt tidspunkt af CKD kan stoppes på grund af nyresvigt skrider frem, og kan anæmi og træthed undgås med succes.

Her er en introduktion til træthed. Faktisk bortset fra træthed, der er mange andre symptomer på kronisk nyresygdom. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os og vores eksperter vil hjælpe dig med at løse dine problemer inden for 48 timer.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

Whatsapp / Viber: +86 15100189779