tirsdag den 2. februar 2016

Hvordan til at sænke høje kreatinin niveauer i 1000 patienter


Hvordan til at sænke høje kreatinin niveauer i 1000 patienter

Hvordan til at sænke høje kreatinin niveauer i 1000 patienter

Høj kreatinin niveau 1000 er en indikator for kronisk nyresygdom. Når nyresygdom, reducerer din nyrefunktion, så vil din øget kreatinin. Kan en høj kreatinin niveau bør sænkes?

1. Som et højt niveau af kreatinin forbinde med nyresygdom?

Kreatinin er en opdeling produkt af creatinphosphat i musklerne, og sædvanligvis fremstillet ved en ret konstant interval i kroppen, når muskelmasse er konstant. Når det fjernes af nyrerne efter filtrering. Således højere niveauer af serumkreatinin er indikativ for nyreskader eller fiasko. Ligegyldigt hvilken type nyresygdom du lider af, kan de forårsage en nedgang i nyrefunktionen og forhøjet kreatinin niveauer.

2. Hvordan man kan reducere højt kreatinin niveau på 1000 patienter med nyre?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og stamcelleterapi

Kost ændring er kun reducerer det høje niveau af kreatinin midlertidigt. For at reducere det høje niveau af kreatinin i roden, er du nødt til at reparere deres beskadigede nyrer og genvinde nyrefunktion. Nedsat nyrefunktion skyldes primært skader på nyre egne celler. Der er fem typer af nyre egne celler. Skade på enhver form for intern nyreceller kan føre til nedsat nyrefunktion.

kost modifikation

Nyrer kost fokuserer på styring protein, kalium, phosphor, natrium og væsker. De fleste nyre kost kræver, at du kontrollere og begrænse indtagelsen af ​​protein.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og stamcelleterapi i vores hospital nefropati Shijiazhuang bruges sammen om at forbedre den generelle tilstand af patienterne, at blokere for yderligere nyreskader. For at beskytte de normale celler i nyrerne, reparation og restaurering af de beskadigede, men reversible celler, skaber nye interne nyre celler til at erstatte de døde og genoprette normal nyre struktur. Således kan nyrefunktionen blive væsentlig forbedret. Således ville høje niveauer af kreatinin reduceres effektivt.

Hvis du har spørgsmål, kan du lade os en besked herunder eller send en e-mail til asya.yue@mail.ru . Vi er glade for at hjælpe dig.