mandag den 1. februar 2016

Hvordan at slippe af dialyse, hvis patienter med nyresvigt ikke ønsker at tage?


Hvordan at slippe af dialyse, hvis patienter med nyresvigt ikke ønsker at tage

Hvordan at slippe af dialyse, hvis patienter med nyresvigt ikke ønsker at tage?

Patienter med nedsat leverfunktion mange symptomer såsom hævelse, anæmi, forhøjet blodtryk, kvalme, opkastning, og så videre. Fordi patienter, der på dette tidspunkt, hvilket betyder, at de har en nyre ikke længere kan fungere korrekt, så affald og toksiner kan ikke udskilles endelig forårsage disse symptomer, alle disse symptomer alvorligt påvirker livet af patienten. For at lindre symptomer, som regel, vil lægen anbefale nyresvigt at tage dialyse.

Dialyse er en fælles behandling for nyresvigt, dialyse kan hjælpe patienterne med at fjerne giftstoffer og affald fra kroppen, men det er kun en midlertidig effekt, bestået MULTI tid, toksiner og affald vil ophobes i kroppen igen, mere værre, kan denne dialyse ikke helbrede nyresvigt, selv vil skade nyrerne. Derfor er mange patienter nyreinsufficiens ønsker at slippe af med dialyse, bør de gøre?

Denne gang har de en fornemmelse andre behandlinger for at udskifte dialyse. Øjeblikket, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandle nyresygdom fundamentalt og uden bivirkninger. Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Med denne behandling, kan patienter med nyresvigt leve som en normal person, og kan slippe af dialyse. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213