mandag den 1. februar 2016

Hvordan til at sænke kreatinin 356 til nyresygdom?


Hvordan til at sænke kreatinin 356 til nyresygdom

Hvordan til at sænke kreatinin 356 til nyresygdom?

Hvordan til at sænke kreatinin 356 til nyresygdom? Kreatinin som indikator for nyrefunktionen, kan det afspejle nyrernes tilstand, således at patienten med høje niveauer af kreatinin, snarere de er frustreret.

Hvad ved vi af kreatinin 356?

I klinikken, kan nyresygdom inddeles i fem faser, og creatinin 356 er en 3-fase, som er et vigtigt skridt. På dette trin er nyrerne beskadiget moderat, de fleste af cellerne i nyrerne er beskadiget, snarere end nekrotisk, således at hvis patienten kan tage en korrekt behandling for at genoprette skadede nyreceller, kan de få en chance for at forhindre sygdommen er værre, endog annullere det til en vis grad. Når sygdommen forløber godt, vil det høje kreatinin niveau gradvist reduceres.

Hvordan til at sænke kreatinin 356 til nyresygdom?

Ud fra ovenstående, ved vi, at, hvis patienten ønsker at sænke deres serum kreatinin niveau, skal de tage den rette behandling i tide. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det være et godt valg for en patient med nyresygdom kreatinin 356.

Denne terapi har fire grundlæggende funktioner, at de anti-koagulation, anti-trombose, anti-inflammatoriske og øget blodkar. For disse fire funktioner beskadigede nyreceller ikke kun kan beskyttes mod yderligere skader, men kan også blive repareret til en vis grad. Således kan nyrefunktionen forbedres gradvist, og symptomer forårsaget af lav nyrefunktion kan frigives samtidigt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213