tirsdag den 2. februar 2016

Hvordan kan nyrepatienter kender deres sygdom


Hvordan kan nyrepatienter kender deres sygdom

Hvordan kan nyrepatienter kender deres sygdom

Kronisk nyresygdom (CKD) er en slags sygdom, som er meget farlige for helbredet. Tab som følge af CKD er en irreversibel. Derfor, hvis patienten kan bære sygdommen så tidligt som muligt er meget vigtigt at opretholde helbredet. Så hvordan kan en person vide, om han har en CKD?

CKD er opdelt i fem faser ifølge den glomerulære filtrationshastighed (GFR). Som graden af ​​nyreskader er forskellig i forskellige faser har forskellige symptomer. Indlysende symptomer begynder at opstå i tredje fase, såsom hævelse, træthed, rygsmerter, søvnproblemer, kvalme og kløe. Hvis en person har symptomer som disse, bør han mistanke om, at han har CKD.

Desværre ikke kan findes de åbenlyse symptomer ofte før patienten overføres i trin 3, hvilket betyder, at mere end 50% af nyrefunktionen allerede er beskadiget. Patienten på dette tidspunkt ofte ikke har nogen måde at forhindre progression af CKD.

bortset fra symptomerne, den bedste måde at kontrollere status for en person er laboratorieundersøgelserne.

urinanalyse

Formålet med urinprøve, om proteinniveauer af erythrocytter og større end den normale værdi. Nyrefunktion er reabsorption, så ikke meget røde blodlegemer og proteiner forbliver i urinen, hvis nyrer ikke beskadiges,

blodprøve

Værdien af ​​urinstof og kreatinin i blodet er en afspejling af tilstanden af ​​nyrerne. Nyrerne kan filtrere disse metaboliske affald. Når metaboliske affald værdsætter højere end normalt, betyder, blev nyrefunktion påvirket. Normale kreatinin værdier fra 0,5 ~ 1,1 mg / dl for kvinder og 0,6 ~ 1,2 mg / dl for mænd. Normale værdier af urinstof er 3,2 ~ 7,1 mmol / dl. Din læge vil fortælle dig, hvis du har en nyresygdom baseret på disse resultater.

nyrebiopsi

Dette er den mest direkte og mest effektive metode til at kontrollere status for nyrerne. Da nogle nyre vævsprøver taget i denne test, kan nyresygdom genvindes på kort tid. På den anden side, den indlysende ulempe ved denne metode også. det er smertefuldt.

Den bedste måde at forhindre CKD kan have billedet af et sundt liv. Drik ikke alkohol, ryger ikke, har en god hvile, motion regelmæssigt, og holde op de gode følelser, osv Det er altid klogt at styrke din vane, og kan gøre dig langt væk fra sygdommen.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

Whatsapp / Viber: +86 15100189779