tirsdag den 2. februar 2016

Er medicin til behandling dialysebehandlin


Er medicin til behandling dialysebehandlin

Er medicin til behandling dialysebehandling

Er der en medicin til behandling af nyresvigt i dialyse? Dialyse er en behandling for slutstadiet nyresvigt. Dialyse helbreder ikke nyresvigt, men i nogle tilfælde den kan ophæve denne betingelse. Men nogle patienter vil stoppe det på grund af nogle bivirkninger. Spørgsmålet er, hvis der er en kur til at stoppe dialyse.

Hvorfor dialyse anvendes til patienter med nyresvigt?

Dialyse er en medicinsk procedure, hvor blod filtreres uden for kroppen af ​​det medicinske maskine og rense blodet transfunderes tilbage ind i kroppen gennem et rør. Dialyse er ikke en sygdom, men en blod rensningsmetode normalt anvendes af patienter, hvis nyrer blev lukket. Sunde nyrer kan bære affald og overskydende væske fra kroppen. Når nyrerne ikke er i stand til at gøre dette job, vil toksiner og væske forbliver i blodet, hvilket er meget farligt. Derfor normalt bruges dialysepatienter med nyreinsufficiens.

Nu er der ingen kur mod nyresvigt, men der er en mulighed for at hjælpe nogle patienter med nyresvigt for at stoppe dialyse.

Hvilken behandling til at stoppe dialyse?

Behandling at stoppe dialysebehandling er kinesisk medicin. Kinesisk medicin behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin (TCM), men der er nogle nyskabelser. Den Hospital Shijiazhuang nefropati anbefales mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne terapi er en ekstern brug kinesisk medicin. Kinesisk medicin super fint knust. Så enheden er effektiv penetrerende og osmose hjælp aktive ingredienser kommer til nyreskader direkte. To medicinske pakninger anvendes på området af patientens nyrer, og patienten skal blot ligge på sengen for at tage denne behandling. Under behandlingen, patienten kan se tv, læse bøger og aviser. Det føles meget komfortabel og uden smerter. Desuden er alle lægemidler i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kommer fra naturen, så der er nul bivirkninger. Denne terapi har de funktioner, dilatere blodkar, forebygge inflammation og koagulation, og nedværdigende ekstracellulære matrix og derved forbedre blodcirkulationen til at reparere beskadiget væv i nyren og nyrefunktionen forbedres. Forbedret nyrefunktion når nyrer kan fungere alene at rense blodet og tømmes og overskydende væske fra kroppen. I denne tilstand kan dialyse forhindres.

Ud over den mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, er der nogle andre tilknyttede behandlinger til at stoppe dialyse, såsom Meykan blanding, terapeutisk fodbad, medicinsk suppe, dampende og akupunktur behandling i vores hospital. For mere information, kan du sende en e-mail til asya.yue@mail.ru eller efterlade en besked nedenfor. Jeg håber, at du kan have en god bedring snarest muligt.