onsdag den 26. august 2015

680 kreatinin, blodurinstofnitrogen 18.9, hvordan man undgår dialyse?

680 kreatinin, blodurinstofnitrogen 18.9, hvordan man undgår dialyse
I kliniske termer, blev kreatinin og urea kvælstof opdaget vigtig indikator for nyrefunktion. 680 kreatinin, blodurinstofnitrogen 18,9 indikation.

kroppen af ​​toksiner har samlet en masse nyrer blev alvorligt beskadiget allerede i den fase af nyresvigt. I denne tid, vil mange patienter rådes til dialyse. vi alle ved, er meget smertefuld dialyse, vil patienten ikke stå, da 680 af kreatinin, carbamid 18,9 hvordan man undgår dialyse?

Dialyse er en almindelige behandling for nyresvigt,

Selvom det kan midlertidigt at erstatte nyrerne til at befri kroppen af ​​overskydende toksiner, men det vil sætte nogle næringsstoffer fra kroppen, og efter dialyse mange patienter har svimmelhed, kvalme og andre symptomer på anæmi. En anden ting patienter vil producere en afhængighed af dialyse, er svært at slippe af patienten.

så i tillæg til dialyse, er der andre måder at hjælpe patienter?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i vores hospital via vasodilatation, anti-inflammatorisk, antikoagulerende, nedbrydning af skadelige stoffer effektivt forbedrer renal iskæmi og hypoxi, blokering renal fibrose,

forbedre nyrefunktionen, forbedre glomerulære filtrationshastighed,

øge urin kreatinin og urea kvælstof bidrager til udledning,

Hjælp kreatinin 680, carbamid 18,9 patienter undgår dialyse.

Denne terapi kan være inde i kroppen komme fra patienten, reparere beskadigede nyre og undgå de bivirkninger af oral medicin. Derudover er der vores hospital immunterapi behandlinger, fodbad, bad kinesisk medicin mv

Baseret på din medicinske tilstand, vil vi vælge en eller flere af terapi for dig, stræber efter at opnå maksimal effekt på kortest mulig tid til at hjælpe patienterne komme sig snart.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213