mandag den 24. august 2015

Det kan føre til polycystisk nyresygdom

Det kan føre til polycystisk nyresygdom
Hvad er polycystisk nyresygdom?

Til dette problem, at mange mennesker ikke forstår, ofte konsultere hvad der er polycystisk nyresygdom?

Ifølge eksperter, daglig ændring af kost mennesker, dårlig livsstil, ZTE faktorer, der kan forårsage polycystisk nyresygdom.

Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig nyresygdom, den vigtigste årsag til polycystisk nyresygdom er en genetisk faktor,

skelne infantil og voksne typen infantile relativt sjældne, voksne polycystisk nyresygdom er en autosomal dominant arv, polycystisk nyresygdom er fælles, forekomsten af ​​ca. 1/1250, 10% af ESRD. Polycystisk nyresygdom cyster patienten gradvist stiger med alderen hvis det ikke styres i tide, fortsætter de nyrecyster at stige, vil det blokere inhibering omkring renal beskadige begynde processen med renal fibrose,

Tidlig test af urin vises:

Protein- og blodceller; hvis processen af ​​renal fibrose ikke er blevet effektivt bremset, opstår forhøjet serumkreatinin i sidste ende bliver til slutstadiet nyresvigt.

Årsager til polycystisk nyresygdom, foruden genetiske faktorer, der er mange erhvervet en række andre faktorer, incitamenter, såsom toksiner, alle former for infektioner, toksiner i kroppen kan forårsage en række af væv og organskader, ikke kun en trussel mod sikkerheden for menneskeliv, og bly mutation af humane gener, mutation af celler

Dette vil sandsynligvis medføre fremkomsten af ​​polycystisk nyresygdom; infektion kan også føre til en forstyrrelse af kroppen, hvilket resulterer i et miljø gunstigt for gen cyster, interne faktorer forårsage en stigning i aktiviteten af ​​cyster, hvilket fører til fremkomsten af ​​polycystisk nyresygdom.

Polycystisk nyre ovenfor til din analyse af, hvordan forårsaget, venner af patienterne har brug for at kende symptomerne på nogle sunde fornuft.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213