torsdag den 27. august 2015

Creatinin 4.5, hvordan man kan gøre

Creatinin 4.5, hvordan man kan gøre
Sygdom patienter 4.5 kreatinin nyre-, er det farligt? Hvis patientens kreatinin er 4,5,

patienter nyresygdom er en 3-trins kronisk nyresygdom, når patienter får rettidig og effektiv behandling, kan det være meget god kontrol af sygdommen. Så er der nogen måde du kan reducere kreatinin?

Høj kreatinin, hvad det betyder.

under normale omstændigheder vil kreatinin ikke stige for meget, kun når nyrefunktionen er reduceret med mere end 50%, vil kreatinin være høj. Således er høje niveauer af kreatinin fortæller os, at nyrerne alvorligt blev beskadiget.

Er der en måde at reducere det høje niveau af kreatinin?

Af ovenstående vi kender det høje niveau af kreatinin for nyresygdom, så hvis vi ønsker at reducere de høje niveauer af kreatinin, må vi genoprette skadede nyrer.

Den vigtigste måde er at forbedre nyrefunktionen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og styrke immunforsvaret , en antikoagulant, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne til at reparere sig selv.

Ud over rettidig behandling med kost og en sund livsstil, som også kan bruges til at hjælpe med at reducere de høje niveauer af kreatinin.

Hvis du ønsker at vide, hvilken behandling er den mest effektive behandling for din sygdom eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdom, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213