onsdag den 26. august 2015

Hvad er patienterne polycystisk nyresygdom bør være opmærksomme

Hvad er patienterne polycystisk nyresygdom bør være opmærksomme
Nyresygdom patienter polycystisk kan modtage regelmæssig behandling, efter den formelle behandling, bør det også være opmærksom på den daglige pleje. så ikke kun kan effektivt forhindre recidiv af sygdommen, og effektivt kan garantere virkningen af ​​behandling af sygdommen. så hvilke foranstaltninger patienterne polycystisk nyresygdom at være opmærksom på? Patienter skal overvåge deres kost, er opmærksomme på sundheden.

For det første at nyresygdom patienter polycystisk spiser ikke fedt kost bør være let at fordøje maden, for at undgå skaldyr, oksekød, lam, krydret mad, vin, mere ligesom: krydret anis, koriander, kaffe og så videre.

Polycystisk nyresygdom hos patienter med ødem bør undgå salt, begrænser protein fødeindtagelse, mindre drikkevand. Jeg tror ikke, at der ikke er nogen synlige skader på tidlig sygdom vil ikke gå til behandling.

Mange mennesker ofte på grund af humørsvingninger, træthed eller kost illoyale, falder skade forårsager tilstanden værre.

Således bør nyresygdom patienter polycystisk føler sig trygge, arbejde og fritid, til at etablere troværdighed til at overvinde sygdommen, behandlingen.

Kontrol kost er bedre metoder til forebyggelse, polycystisk nyresygdom er relativt let at tilbagefald, så efter behandlingen af ​​sygdommen, skal patienterne også være opmærksom på forebyggelse, forebyggelse er primært at styre sin kost.

i kosten bør være friske og lys og fuld måltider, spise mere frugt, korrekt forvaltning af proteinindtag, ikke spiser kold eller akut fatness produkter, stoppe med at ryge, drikke, hvis der er en oplagt hypertension og ødem, bør begrænse natrium indtag, kan det være hensigtsmæssigt deltage i visse sportsgrene og fritidsaktiviteter, men bør forhindre talje og mave squeeze kollisioner.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213