lørdag den 29. august 2015

Den forventede levetid for patienter med nedsat nyrefunktion

Den forventede levetid for patienter med nedsat nyrefunktion
Den gennemsnitlige levealder for patienter med nyresvigt, som mange patienter er bekymrede. Men på dette punkt, har vi ikke et klart svar, fordi den faktor, der påvirker patientens tilstand, der er mange.

1. Graden af ​​nyreinsufficiens

Graden af ​​nyresvigt er en væsentlig faktor, som kan påvirke nyresvigt og leversvigt liv. Hvis alvorlig nyreskade, høje niveauer af toksiner akkumuleret i kroppen, det forårsager en masse komplikationer.

2. Kost

Patienter med nedsat nyrefunktion bør være meget forsigtige i deres kost. Mad skal være til gavn for både nyre og lever. Ordentlig kost kan hjælpe patienter lindre nogle symptomer.

3. Behandling

Micro-kinesisk medicin kan give fuld spille til effektiviteten af ​​at anvende avanceret teknologi til at udtrække de kinesiske farmaceutiske aktive ingredienser, er stoffet let absorberes af kroppen, spille en stærk terapeutisk effekt. Denne terapi er en lokal behandling med en effektiv penetration og infiltration enheder kan lægemidler hurtigere være i det berørte nyre, som hjælper kroppen til at optage, begrænset til brugere med at undgå bivirkningerne af lægemidler og andre behandlinger mere bekvem.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, er tilstanden forbedret nu. For eksempel Priyanka, kronisk nyresvigt, Indien. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213