mandag den 31. august 2015

Årsager og behandling af hæmaturi dialyse uræmi

Årsager og behandling af hæmaturi dialyse uræmi
Dialyse er en vigtig fremgangsmåde til behandling af uræmi, dog kan behandlingen af ​​dialyse vises en række komplikationer, alvorligt påvirke patientens helbred.

Hæmaturi er mere almindelige komplikationer, når uræmiske patienter i dialyse, hæmaturi alvorligt?

Hvad er konsekvenserne for patienten? uræmisk dialysepatienter med hæmaturi alvorligt? et problem, der vedrørte mange patienter. Følgende eksperter er forklaret mere om det!

Årsagen til hæmaturi dialyse

Hæmaturi er en komplikation af langsigtede viser tegn på dialyse, dialyse er en alternativ teknologi-system, kan du midlertidigt hjælpe kroppen detox og dræning, men kan ikke gendannes i løbet af den patologiske skader på nyrerne, fremkomsten af ​​hæmaturi er glomerulær ydeevne skade som følge af tab af filtrering og barrierefunktion, sammen med dannelsen af ​​røde blodlegemer urin udskilles. Så er der brugen af ​​antikoagulantia under dialyse.

Antikoagulanter anvendelse til at behandle blodcirkulationen dialyse vigtige molekyler, men ikke nok dialyse kan forårsage hæmaturi.

Sådan behandler hæmaturi dialyse uræmi?

Hæmaturi forværre anæmi og skader på nyrer, således kontrol med proteinuria er meget vigtigt for patienter med uræmi.

Behandling af hæmaturi:

Patienter bør Hæmaturi sengeleje for at minimere anstrengende aktiviteter kan tage phenobarbital, diazepam og andre sedativer om nødvendigt. forsigtigt at tage stoffet, hvilket kan forårsage hæmaturi. især dem, der allerede har en nyresygdom, kan anvendelsen af ​​hæmostatiske midler, såsom kuvert blod blødning Min vitamin C. Vitamin K kombineres. dialyse vil bringe en masse komplikationer kan ikke behandle nyre, fordi dialyse er ikke en endelig afgørelse, bør nøglen behandling foretages på grundlag af en positiv dialyse systemer til standardiserede, omfattende behandling foranstaltninger genoprette beskadigede iboende nyreceller.

Kinesisk medicin behandler nyresygdom gennem blodcirkulation, udvidelse af blodkar, fjerne giftstoffer og reparation skader på nyrerne. har en frisk og glat perfusion og blodforsyning, kan symptomerne lindres, nyreskader kan blokeres, kan nyrefunktionen også drejes.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213