tirsdag den 25. august 2015

Reducer høj kreatinin: seks naturmedicin

Reducer høj kreatinin: seks naturmedicin
Kreatinin er et produkt af muskelstofskiftet og kød i den menneskelige krop, under normale omstændigheder, ved metabolismen af ​​nyrerne, er overskuddet af kreatinin udskilles i urinen, men så snart de beskadigede nyrer ikke slippe af med overskydende kreatin.

Da kreatinin forbliver i blodet, der forårsager høje creatinin højere værdi, jo større graden af ​​nyreskade.

For effektivt at reducere serumkreatinin osv, vil vi introducere seks naturlige behandlinger til at reducere højt kreatinin, håber du kan hjælpe.

1. Reducere forbrug af kød.

Mindre forbrug af kød, kroppen producerer mindre kreatinin vil være sådan værdier creatinin i blodet vil falde. således at vi kan reducere forbruget af kød for effektivt at reducere kreatinin.

2. opretholde et lavt antal af høj kvalitet protein.

Lave niveauer af høj-protein kost for at reducere højt kreatinin er en effektiv naturlig terapi in vivo, som i hverdagen, er du nødt til at begrænse forbruget af fødevarer med lav kvalitet protein, såsom: soja, bønner, æggeblommer, nødder, og så videre. du kan have de bedste produkter, som er rige på proteiner af høj kvalitet, såsom æggehvide, mælk og så videre.

3. Drik rigeligt med vand.

Drik masser af vand til fordel for kreatinin og andre giftstoffer udskilles, fortynde blodet og sænker forhøjet kreatinin.

Men hvis du har ødem eller hypertension, bør du drikke noget vand.

4. Undgå stærk bevægelse.

Stærk bevægelse vil fremskynde stofskiftet i kroppens muskler, hvilket resulterer i en midlertidig stigning i kreatinin. derfor undgå stærk bevægelse kan reducere dannelsen af ​​creatinin, lavere høj kreatinin.

5. brændenælde te.

Drik en eller to kopper brændenælde te om dagen hjælper med at sænke højt kreatinin. brændenælde te med en nærende nyrer, forbedrer nyrefunktionen, reducere de høje kreatinin funktioner. men for patienter med nedsat nyrefunktion, brændenælde te er derfor hensigtsmæssigt, før te, bør du konsultere en læge eller vores online-læge.

6. kinesisk medicin.

Kinesisk medicin er en traditionel metode til behandling,

Herunder traditionel kinesisk medicin, akupunktur, kinesisk medicin bad, etc, kan de forbedre funktionen af ​​nyrerne og begynder at trække overskydende affald og toksiner nyrerne fra kroppen, og derved reducere den høje kreatinin, justere balancen i kroppen.

Jeg håber, at de seks naturlige midler kan være nyttige for dig,

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil vide mere om behandling af nyresygdom kan kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213