søndag den 23. august 2015

Retningslinjer kost nyresygdom

Retningslinjer kost nyresygdom
I vores land, flere og flere mennesker lider af en nyresygdom,

Akut nyresygdom er forholdsvis let at behandle, men for kronisk nyresygdom, de ofte bære smerten af ​​tortur i lang tid. med henblik på at reducere og forsinke sygdommen, skal de overholde en streng diæt plan, hvor vi er ved at udvikle i overensstemmelse med de særlige kendetegn ved kronisk nyresygdom, give vejledning kost for kronisk nyresygdom:

1. Vand Forbrug

Patienter nyresygdom, medmindre der er oliguri, ødem, ingen grund til at kontrollere vandforbruget. Symptomatiske patienter skal beslutte vandforbruget i overensstemmelse med deres fysiske tilstand,

Hvis en klar hævelse, foruden mad, det daglige forbrug af vand 500-800ml. hvis patienten er ledsaget af en urinvejsinfektion, kan patienterne at drikke masser af vand for at undgå og reducere bakterier i urinvejene og reproduktiv ophold

vandladning kan nå målet, der letter infektion i urinvejene.

2. Forbruget af salt

Hvis nyresygdom patienter noget tilfælde af ødem eller hypertension, ingen grund til at begrænse salt, de daglige 10 gram mere passende.

For meget salt i en organisme kan forværre symptomerne på ødem og hypertension, derfor patienter med disse symptomer dagligt salt indtagelse af 2-3 gram.

3. Protein indtag

Proteinindtag kan forringe kvælstoftilbageholdelsen i blodet, reducere belastningen på nyrerne, forsinkelsen af ​​kronisk nyresvigt. daglige indtagelse af protein 0.4-0.6g / kg er mere passende, og valget af høj kvalitet protein, såsom mælk, æg, kød og andre animalske proteiner, er disse proteiner absorberes og giver tilstrækkelig varme til det menneskelige stofskifte.

4. Forbrug af kalium

Oliguri, vil kalium øget hjertefrekvens have en indvirkning, så mange patienter til at undgå kalium frugter og grøntsager såsom svampe, appelsiner, bananer.

5. Forbrug af fosfor

Patienter med kronisk nyreinsufficiens, sekundær hyperparathyroidisme, og aktiv kontrol forbrug af fosfor kost, daglig 600 mg er passende.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213