søndag den 23. august 2015

Hvordan man kan lindre hævelse hos patienter med diabetisk nefropati

Hvordan man kan lindre hævelse hos patienter med diabetisk nefropati
Ødem er et fælles problem med nyresygdom, især for patienter med diabetisk nefropati, hvis du har diabetisk nefropati og alvorlig hævelse af kroppen, vil jeg foreslå du konsultere en læge så hurtigt som muligt, hvilket kan indikere en alvorlig nyreproblemer, kan du også sende e-mail til os.

Diabetisk nefropati som en årsag hævelse?

1, proteinuri er en vigtig årsag til udvikling af diabetisk nefropati, hvis niveauet i blodet protein er lavere end kropsvæv niveau diskontinuitet blodtryk, vil noget af væsken filtreres fra blodet i det subkutane væv i kroppen, hvilket resulterer i hævelse af kroppen.

2 beskadigede nyrer kan ikke effektivt fjerne overskydende væske i kroppen på grund af cirkulationen af ​​blodet og sværhedsgraden af ​​ødem kan forekomme på anklen. hvis der ikke er effektiv kontrol af overskydende kropsvæsker kan sprede sig til andre dele af kroppen, såsom bughulen, lunger, hjerte og andre vitale organer og organ systemer. Derfor er meget nødvendigt tidlig behandling af patientens krop for at eliminere ødem.

Da patienter med diabetisk nefropati bør behandles hævelse af kroppen?

1, bør være strengt begrænset væskeindtagelse, og protein

Fordi ikke kan elimineres væsken fra kroppen, kan reducere forbruget protein effektivt at reducere byrden på nyrerne.

2, de grundlæggende årsager hævelse af kroppen af ​​diabetisk nefropati hos patienter med nedsat nyrefunktion er dermed behandlingen bør fokusere på at genopbygge de beskadigede strukturer i nyrerne og forbedre nyrefunktionen. så du kan overvåge status for sygdommen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213