fredag den 28. august 2015

CKD-patienter drikke masser af vand er god eller ej?

CKD-patienter drikke masser af vand er god eller ej
For patienter med kronisk nyresygdom, vil nyrefunktionen fortsætte med at falde. Nyre er den rolle, at de metaboliske stoffer i kroppen, output vivo metaboliske produkter og affald. efter tab af nyrefunktion i en vis udstrækning, når det fører til metaboliske ubalancer og indsamle affald og giftstoffer i kroppen. så vi har brug for i tide at beskytte nyrerne, forhindre yderligere tab af nyrefunktion er særlig vigtig. således at patienter med kronisk nyresygdom til at drikke mere vand, det er godt eller ej?

Vi ved alle, at nyren er det vigtigste organ for urin

kroppen af ​​overskydende affald og giftstoffer i urinen vises. drik masser af vand, selvfølgelig, øger dannelsen af ​​urin, hvilket letter fjernelsen af ​​toksiner. For normale mennesker drikker 1500-2000 ml vand om dagen for at bevare et godt helbred.

For patienter med kronisk nyresygdom, drikker for meget vand er godt, men i forbindelse med nedsat nyrefunktion, kan patienterne ikke blindt øge vandforbruget, ellers vil det øge byrden på nyrerne, og derved øge sygdom.

Hvorfor nyresygdom patienter kroniske at drikke masser af vand er godt?

Nyrefunktionen hos patienter med kronisk nyresygdom alvorligt reduceret

metabolitter og affald vil blive indsamlet i den menneskelige krop. drikke masser af vand med til at udlede giftstoffer fra kroppen. så at sige, patienter med kronisk nyresygdom at drikke mere vand er god.

Hvorfor har nogle patienter med CKD bør begrænse vandforbruget?

for nogle alvorlig nyresygdom og ødem, bør de begrænser indtagelsen af ​​vand. fordi alvorlige nyreskader kan føre til fastholdelse og natrium vand. drikke masser af vand vil forværre hævelse, forværring af sygdommen, så de bør begrænse vandet.

Således i patienter med kronisk nyresygdom, i henhold til deres behov for at regulere forbruget af vand, hvis du ønsker at vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213