mandag den 31. august 2015

Uræmi patienter bør holde sig væk fra fødevarer med et højt kalium

Uræmi patienter bør holde sig væk fra fødevarer med et højt kalium
Uræmi er den sidste periode i udviklingen af ​​kronisk nyresvigt, på hvilket tidspunkt fald i nyrefunktionen meget alvorligt, resterende nyrefunktion er utilstrækkelige til at understøtte grundlæggende stofskifte, så ofte ledsaget af talrige komplikationer.

For patienter med uræmi, kalium, være forsigtig med grundstofferne kalium er at opretholde syre-base balance er et vigtigt materiale af den menneskelige krop, men kalium er for høj eller for lav, vil forårsage skade på mennesker, især hyperkaliæmi også forårsage farlige hjertesygdom.

Metaboliske uræmiske patienter, sandsynligheden for hyperkaliæmi er forholdsvis stor, så nogle høje kalium fødevarer bør undgås.

Dagligdags fødevarer med højt kalium er:

1. frugter: bananer, appelsiner, appelsin, frisk appelsinsaft og lignende;

2. Grøntsager: primært ses i mørke grøntsager, spinat, porrer, spinat, tang tang;

3. korn: fuldkorn, embryoner;

4. Mælk: alle former for aromatiseret mælk;

5. Kød: fjerkræ, fisk og magert kød er også høj i kalium;

6. Bønner: et højt indhold af soja;

7. Nødder: hasselnødder især, cashewnødder, græskarkerner, solsikkefrø;

8. Andre: chokolade, kakao, jordnødder, ristede søde kartofler, rosiner og syltede produkter;

9. saltfri sojasovs.

Når patienter nyre glomerulær filtrationshastighed faldt 20-25ml / min eller mindre, kapaciteten nedsat renal udskillelse af kalium, med hyperkaliæmi synes let; især kalium indtag, acidose, infektion, traumer, gastrointestinal blødning, er det vanskeligt at opretholde balancen i stofskiftet af kalium, hyperkaliæmi forekommer lettere. uræmiske patienter bør derfor være strengt begrænse indtagelsen af ​​kalium i kosten, men det er værd at bemærke, at krydstjekke kalium i blodet, undgå forekomsten af ​​hypokalæmi i forebyggelsen af ​​hyperkaliæmi samtidigt. uræmi patienter bør holde sig væk fra fødevarer med højt kalium.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213