lørdag den 29. august 2015

Hvordan man undgår cyster briste?

Hvordan man undgår cyster briste
Det er det spørgsmål, at næsten alle patienter med polycystisk nyresygdom pleje. polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom efter cyste brud vil føre til mere alvorlige konsekvenser, såsom at undgå den tid gap cyster bidrage til at bekæmpe sygdommen.

Dernæst præsenterer vi til dig i detaljer, hvordan man undgår cyste brud i hverdagen?

1. Fysiske behandlinger.

Mikro-traditionel kinesisk medicin Hospital Osmotherapy Shijiazhuang nefropati kan starte med den grundlæggende årsag til cyster, forhindre brud af cyste, en cyste fjernet. det bruger naturlige urter, disse farmaceutiske stoffer ved mikro-baseret behandling, således at lægemidler kan spille en bedre rolle, og ved effektivt at trænge ind og infiltration enheder, kan de farmaceutiske ingredienser trænge ind i nyren gennem huden vævsskade stedet for patienten, hæmmer udskillelsen af ​​cystevæske ved at hæmme frigivelsen af ​​inflammatoriske faktorer, og så reduceret cyste.

Desuden kan denne behandling også spile blodkarrene, nedbrydning af skadelige stoffer, fremme blodcirkulationen, forbedre mikrocirkulationen barriere for at reparere nyrerne til at give gode betingelser, og dermed hæmme væksten af ​​cyster, cyster forhindre brud.

2. kost terapi.

Patienter med nyreinsufficiens cyste kan justeres ved at ændre væksten af ​​cyster kost, forhindre brud af cyste. i kosten til at opretholde et lavt fedtindhold, lav-salt, reducerede proteinrige fødevarer, spise en masse højt kalorieindhold fødevarer, og høj i fiber, højt indhold af vitaminer, lav spiser krydret mad, såsom te, kaffe, alkohol, krydret mad.

3. Therapy liv.

Vær opmærksom på hvile og undgå anstrengende motion, undgå at ramme maven, ellers vil det bryde cyste.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213