onsdag den 26. august 2015

Nyresvigt ikke i dialyse, hvad der sker

Nyresvigt ikke i dialyse, hvad der sker
Dialyse er en alternativ behandling af nyresvigt, kan hjælpe med nyre befri molekyle toksiner af en organisme, såsom kreatinin, carbamid, således at brugen af ​​dialyse, kan det effektivt at reducere de høje niveauer af kreatinin og urea kvælstof i blodet, mens på samme tid det vil output Mineraler stoffer fra kroppen, såsom sukkerarter, elektrolytter, etc., hvilket resulterer i patienter med fejlernæring. Desuden kan dialyse kun midlertidigt hjælpe patienter output af toksiner, men kan ikke spille en rolle i reparation af nyreskader. Dialyse er ikke den bedste måde at behandle nyresvigt.

Hvis patienter med nedsat nyrefunktion, var dialyse ikke til at ske? Vi kan forestille, dialyse, hvis hovedformål er at output for meget vand til patientens blod, og affald metabolitter, lindre symptomerne på patienten og forlænge livet.

Uden dialyse, vil toksiner fortsætte med at vokse, især kreatinin og urea.

Kreatinin og urea kvælstof er en vigtig indikator for nyrefunktionen, blod urea kvælstof og kreatinin værdier over, det viser et kraftigt fald i nyrefunktionen. Endvidere synes det at være en række komplikationer, såsom svimmelhed, kvalme, opkastning og diarré. Når giftstoffer ophobes for meget, vil føre til acidose, forårsage fordøjelsessygdomme, kardiovaskulære sygdomme, neurologiske komplikationer.

Andre behandlingsformer har nyresvigt? For således at sikre sikkerheden for liv, forbedring af livskvalitet, tidlig behandling er nøglen. Ud over dialyse, er der mange andre typer af behandling kan være effektiv i behandlingen af ​​kronisk nyresvigt. Shijiazhuang hospital nyresygdom, kan vi bruge kinesisk medicin til at fjerne giftstoffer fra kroppen. derefter reparere nyre, forbedre nyrefunktionen. vores berømte traditionel kinesisk medicin terapi er mikro-kinesisk Osmotherapy, immunterapi, traditionel kinesisk medicin og traditionel kinesisk bad fodbad og så videre.

Vi vil vælge den mest hensigtsmæssige behandling for dig efter din egen situation og hjælpe dig slippe af dialyse, behandler nyresvigt.

Kort sagt, hvis situationen tillader, nyresvigt ikke i dialyse kan være muligt gennem andre behandlingsformer til behandling af nyresvigt, forbedre livskvaliteten og forlænge levetiden. Hvis du spekulerer, vores terapi, bedes du kontakte os på følgende. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213