tirsdag den 25. august 2015

Hvilke grøntsager patienter høj kreatinin nyresygdom bør undgå

Hvilke grøntsager patienter høj kreatinin nyresygdom bør undgå
For patienter med nyresygdom, høj kreatinin er en meget farlig signal. fordi kreatinin er en vigtig indikator for nyrefunktionen, kreatinin over betyder, at en kraftig nedgang i nyrefunktionen. kost for kreatinin værdier har en stor indflydelse.

med henblik på at styre den høje kreatinin fortsætter med at stige, bør den høje kreatinin hos patienter nyresygdom foretage nogle ændringer i kosten.

Så, hvad grøntsager patienter med høj kreatinin nyresygdom bør undgå?

1. kalium-rige grøntsager.

Kalium forringelse af udvekslingen af ​​kroppen vil have en masse helbredsproblemer, såsom hyperkaliæmi, i alvorlige tilfælde, endda føre til pludselig død hos patienter. Således for patienter med høj kreatinin nøje bør begrænse deres indtag af kalium.

Grøntsager er rig på kalium, såsom tang, tang, spinat, porrer, voldtægt, tomater, champignon, svampe. Så i patienter med forhøjet kreatinin i deres hverdag, det bør være strengt forbudt at spise disse grøntsager.

2. bælgfrugter.

Høj kreatinin Patienterne bør undgå indtagelse af soja og sojaprodukter, fordi disse produkter også kan føre til helbredsproblemer. for eksempel sojabønner er rige vegetabilsk protein,

men det kan ikke levere de nødvendige aminosyrer til patienter i øvrigt soja også øge byrden på nyrerne, forringelse af nyreskader. Der bælgfrugter indeholder også rig på puriner og kalium, vil de forværre gigt og arytmi.

3. svampe.

For patienter med forhøjet creatinin, svampeprodukter det er også meget farligt, fordi det indeholder store mængder af fosfor og purin. Hvis forbruget af for meget, vil det føre til hyperfosfatæmi og høj purin. Hyperfosfatæmi kan forårsage mange sundhedsmæssige problemer såsom kløende hud, nyreosteodystrofi, og så videre. Høj purin kan også føre til forhøjet urinsyre forårsage eller forværre gigt.

For patienter med høje kreatinin, er der en masse af grøntsager bør undgås derfor lav fosfor, kalium, purin, en lav mængde højt proteinindhold, højt vitamin. Ud over at være opmærksom på de ernæringsmæssige behov hos patienter med høj kreatinin nyre bør også omgående behandles, tidlig behandling, jo større er sandsynligheden for helbredelse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213