lørdag den 29. august 2015

Hvordan undgår et fald i nyrefunktionen

Hvordan undgår et fald i nyrefunktionen
I klinikken, nyrefunktion, 20% betyder, at kun 20% af der kom ud af nyrerne fungerer muligvis ikke korrekt, at sygdommen er i stadie 4 nyresygdom, og i nærheden af ​​scenen 5 (nyrefunktionen mindre end 15%). Så patienten til at handle nu for at forhindre sygdommen er værre.

Den lavere nyrefunktion, nyreskader, så længe vi kan reparere beskadigede nyrer, kan vi beskytte nyrefunktionen fra faldende.

Kinesisk medicin har en bemærkelsesværdig virkning ved behandling af nyresygdom, kan det løse problemet fra roden af ​​nyrerne. Den mest berømte er Top Seven Behandling, samarbejder med hinanden, kan de gendanne beskadiget væv og til at beskytte resterende nyre dem fra yderligere skader, og dermed til forbedring af nyrefunktionen.

Den øverste syv behandling er varm komprimere terapi, rækken af ​​behandlingen, Oral kinesisk medicin terapi bad, fodbad terapi, lavement terapi og moxibustion terapi. Hver af dem har sin egen funktion for læger behandling vil arrangere forskellige behandlinger efter behov.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779