lørdag den 29. august 2015

Hvorfor patienterne nyre problemer med vejrtrækningen

Hvorfor patienterne nyre problemer med vejrtrækningen
Hvorfor patienterne nyresygdom at trække vejret tungt, mange patienter har et spørgsmål og ønsker at kende årsagerne. Vi er i dag her for at gøre nogle detaljeret forklaring.

Først metabolisk acidose på grund af sygdom:

Klinisk, der er en stor gruppe af sygdomme, der kan forårsage metabolisk acidose. Ud over shock, en almindelig sygdom og diabetisk ketoacidose, acidose, mælkesyre orale salicylat lægemidler, slutstadium uræmi, renal tubulær acidose, ethanol, methanol, etc. overdosering

kan føre til åndedrætsbesvær acidose mere blod pH ≤7.1, hvis pH <7,0, kan man naturligvis se patienten at trække vejret dybt, at fremskynde frekvens, den udåndede luft er kold.

For det andet, anæmi:

Anæmi er en anden vigtig årsag til vejrtrækningsbesvær, anæmi patienter hovedsageligt, at nogle af de vitale organer ikke kan få nok blod og ilt, og så er den tilstand af anæmi. hvis patienten ikke har nok ilt, vil det være vanskeligt at trække vejret.

Patienter med nyresygdom kan også ledsages af en anden situation:

taljen og maven smerte. smerte selv er især tydeligt på den ene side eller på begge sider mozzhit og kedelig smerte og smerte strækker sig ned til webstedet, samt tilbage.

Men hvis cyste er blødning, så smerten vil intensivere. Hvis en blodprop efter afblødning at spærre urinvejene, så vil du være alvorlige renal kolik.

Mikroskopisk hæmaturi eller grov hæmaturi.

Når et angreb af hæmaturi, rygsmerter er signifikant forøget, og der er uundgåelige cykliske episoder. Hvis dine ekstrem sport, infektion eller skade ved et uheld, fordi et symptom på hæmaturi vil uddybe.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213