lørdag den 29. august 2015

årsager og behandling af renal ødem

årsager og behandling af renal ødem
Ødem er et almindeligt symptom på kronisk nyresygdom, følgende er årsag og behandling af ødem, håber det er godt for dig.

årsager

1, proteinuri en vigtig årsag til udviklingen af ​​nefropati. Hvis proteinet i blodet er lavere end blodtrykket niveauer af væv brud krop, vil en vis mængde fluid filtreres fra blodet i det subkutane væv i kroppen, som forårsager hævelse af kroppen ..

2. De beskadigede nyrer kan ikke effektivt fjerner overskydende kropsvæsker. På grund af cirkulationen af ​​blod og sværhedsgraden af ​​ødem kan forekomme ved anklen. Overskydende væske i kroppen kan sprede sig til andre dele af kroppen uden effektiv kontrol, såsom maven, lungerne, hjertet og andre vitale organer og systemer. Derfor, for at tidlig behandling fjerne hævelser i kroppen er meget nødvendigt.

behandling

Micro-kinesisk medicin kan give fuld spille til effektiviteten af ​​at anvende avanceret teknologi til at udtrække de kinesiske farmaceutiske aktive ingredienser, er stoffet let absorberes af kroppen, spille en stærk terapeutisk effekt. Denne terapi er en lokal behandling med en effektiv penetration og infiltration enheder kan lægemidler hurtigere være i det berørte nyre, som hjælper kroppen til at optage, begrænset til brugere med at undgå bivirkningerne af lægemidler og andre behandlinger mere bekvem.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, er tilstanden forbedret nu. For eksempel Priyanka, kronisk nyresvigt, Indien. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213