lørdag den 29. august 2015

Hvad er nyresvigt

Hvad er nyresvigt
Nyresvigt - en patologisk tilstand, hvor delvist eller helt tabt evne nyrerne til at danne og (eller) urinen, og som følge heraf udviklet alvorlige vand-salt, syre-base og osmotisk homeostase af organismen, der forårsager sekundær skade på alle systemer organisme.

Kronisk nyresvigt - et gradvist fald i nyrefunktionen før dens udryddelse, forårsaget af den fremadskridende tab af nyrevæv på grund af kronisk nyresygdom, den gradvise udskiftning af nyrevæv bindevæv og renal ardannelse.

Opstår kronisk nyresvigt hos en af ​​de 200-500 millioner mennesker. I øjeblikket er antallet af patienter med kronisk nyresvigt stiger årligt med 10-12%.

Nyrerne udføre de vigtigste funktioner for kroppen: tilbagetrækning af metaboliske produkter, vedligeholde vand og elektrolyt og syre-base balance. Disse processer er tilvejebragt renale blodgennemstrømning. Glomeruli kan filtrere og renale tubuli er ansvarlige for reabsorption, sekretion og koncentration evne.

Svært nedsat nyrefunktion kaldes nyresvigt. Dette syndrom fører til nedbrydning af homeostase og er karakteriseret ved forringet vand og elektrolytbalancen. Krænkes, og syre-base balancen i kroppen.

Nyresvigt kan være akut eller kronisk. Akut fejl udvikler sig efter akut nyresygdom og ofte er reversibel. Kronisk nyresvigt er en konsekvens af tabet af fungerende parenkym. Det udvikler sig langsomt og skrider frem.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779