fredag den 28. august 2015

Hvad er årsagen til nyresvigt?

Hvad er årsagen til nyresvigt
Nyresvigt på grund af blodforsyning af nyrer utilstrækkelig, nyre obstruktion på grund af flere faktorer, der forårsager dysfunktion eller skade fra giften forårsager akut nyresvigt.

Nedenfor, at behage nyre hospital eksperter give dig en simpel forklaring på dette.

Hvad er årsagen til nyresvigt?

1, moderne forurening:

Miljøforurening, luftforurening, forurening mad, kernemagnetisk stråling, støj, mv tilsiltning masse giftstoffer i den menneskelige krop, er en trussel mod sundheden, kan også forårsage skader på den menneskelige nyre, ændrer nyresvigt symptomer over tid.

2, stofmisbrug:

Nu folk er syge med narkotika, mange lægemidler til nyreskader, og for det andet, pesticider i fødevarer, gødning, er faktorer, der bidrager til jade, jade ikke tage rettidig behandling foranstaltninger, således at udviklingen af ​​sygdommen, hvilket fører til nyresvigt forekommer.

3, livet er ikke loven:

Rygning, alkohol, og ikke til at slappe af visse regler, overanstrengt, det kan skade nyrerne, der forårsager nyre, som sygdommen skrider frem, yderligere forværring nyresvigt.

4, trykket er for højt:

Hård konkurrence har bragt forvirring af moderne civilisation, så de fleste mennesker er under et enormt fysisk og psykisk pres, fysisk og mental træthed, nedsat energi,

Således vil søvnløshed, tab af appetit, træthed, irritabilitet, irritabilitet, neurasteni, cerebral underskud tilstand, hvilket fører til nyresygdomme, forkert pasning og ubehandlet, forårsage nyresvigt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213